Behandlere

Kiropraktor Anette har erfaring med behandling av pasienter i alle aldre. Hun behandlet fotballspillere da hun jobbet som kiropraktor for AEEC University og Christchurch Womens Football Club. Videre har Anette god erfaring og arbeidet tett opp mot kiropraktikk, rettet mot barn og gravide. Hun har deltatt på seminarer som spesialiserer seg på behandling for gravide og spedbarn. Etter utdannelsen i England, jobbet Anette som kiropraktor i Tyskland. Her fikk hun en stor interesse for skånsomme behandlings teknikker som Sacro-Occipital Technique og Cranial behandling. Nilsen & Scheel Kiropraktikksenter har en egen Dyrekiropraktikkavdeling. Denne avdelingen er det Anette som driver. Anette har studert Dyrekiropraktikk ved International Academy of Veterinary Chiropractic og bærer også tittelen dyrekiropraktor.

Anette Nilsen

Anette Nilsen, Mchiro, MNKF

Eier av Nilsen & Scheel Kiropraktikksenter, Kiropraktor

Mastergrad (M.Sc. Kiropraktikk) ved anerkjente AECC University, i Bournemouth, England. Uteksaminert i 2012.

Kiropraktor Denis har studert medisin i hjemlandet Tyskland ved Medizinische Fakultät der Universität des Saarlandes. Da Denis ble introdusert for kiropraktikk, endret dette hans syn på helse. Han så hvordan manuell behandling kunne hjelpe så mange mennesker, og bestemte seg da for å utdanne seg i England ved Anglo European Collage of Chiropractic. Denis har erfaring fra Chiropractic Sport injury team, AECC football club, hvor han arbeidet med behandling og skadeforebygging av sportsutøverne. Denis har også arbeidserfaring fra geriatrisk avdeling på sykesuset Sonnenberg i Tyskland, noe som har gitt ham viktig kunnskap rundt behandling av plager hos eldre mennesker. Etter utdannelsen i England arbeidet Denis som kiropraktor i Munchen. Denis deltar på seminarer både i inn- og utland for å kunne tilby den beste behandlingen til pasientene sine.

Denis Scheel

Denis Scheel, Mchiro, MNKF

Eier av Nilsen & Scheel Kiropraktikksenter, Kiropraktor

Mastergrad (M.Sc. Kiropraktikk) ved anerkjente AECC University, i Bournemouth, England. Uteksaminert i 2012.

John Krisitian Nordeide

John Kristian Nordeide, MChiro, MNKF

Kiropraktor

Mastergrad ved Welsh Institute of Chiropractic, University of South Wales.
(M.Sc. Kiropraktikk)

Kiropraktor John Kristian Nordeide er utdannet ved Welsh Institute of Chiropractic ved University of South Wales i 2021. Han har erfaring med behandling av pasienter i alle aldre, for både akutte og mer kroniske plager. John Kristian har deltatt på seminarer for skånsomme teknikker for vedvarende plager innen Sacro-Occipital Technique (SOT), funksjonell muskeltesting (FMT), og bekkenleddsmerter. Han har en egen interesse for nakke- og ryggsmerter, bekkenleddsmerter, og fot- & ankelsmerter.

John Krisitian Nordeide

Linnea Bard, MChiro, MNKF

Kiropraktor

Mastergrad ved Welsh Institute of Chiropractic, University of South Wales.
(M.Sc. Kiropraktikk)

Kiropraktor Linnea Bard er utdannet ved Welsh Institute of Chiropractic ved University ofSouth Wales i 2022. Hunhar stor interesse for rehabiltering og har i Storbritannia videreutdannet seginnen både rehabiltering, begevelsestrening og sportmassasje. Linnea har også erfaring ibehandling av barn og gravide. Hun har utdanning i skånsommebehandlingsteknikker som Sacro-Occipital Technique (SOT) som passer foralle pasienter i alle aldre.

Sekretærer

Evelyn Reiersen

Mandy Lehmann

Sekretær

Karoline Midtbø

Karoline Midtbø

Klinikk-Koordinator